Om mig

Jag heter Marie-Louise Persson och är en kreativ och glad person som brinner för att hjälpa andra människor till ett bättre välmående och skapa större förståelse för vad som påverkar väl måendet i livet. Jag har i större delen av mitt liv arbetat med människor. Innan jag startade Livshälsan arbetade jag 15 år som fritidspedagog inom skola fritidshem. Jag har genom åren själv genomgått olika livskriser och utvecklats genom dem och vet nu att hur mörkt saker och ting än verka te sig, så är allt möjligt att förändra till det positiva. 1989 fick jag diagnosen fibromyalgi, efter flera års kamp bestämde jag mig för att hitta vägen ut ur mörkret och smärtan. Jag hittade min väg. Det kan du också göra.

Jag älskar mänskliga möten och har alltid haft ett intresse av vad som finns i vårt inre och hur vi påverkas av och reagerar på olika intryck. Jag har under sedan 2010 gått olika kurser och utbildningar inom stress och friskvård, meditation, personlig och andlig utveckling, samt olika behandlingsformer inom massage och healing.

Den andliga biten har tagit större plats de senaste åren då jag inser att även den delen ingår i helheten. Jag gick min första mediala kurs 2011. Detta har lett till att jag under två år har utbildat mig till medialterapeut på Love it i Blentarp hos Jai och Samya Thornell. (diplom 2017). Under hösten 2016 utbildade jag mig till Änglaterapeut. Sedan januari 2017 utbildar jag mig till Soul Manifestation Coach som är klar i januari 2019.

Meditation har med åren blivit en viktig del i mitt dagliga liv. Den skapar ett stort inre lugn, djup inre styrka och ger mig de insikter jag behöver i livet.

Jag hämtar också energi från min familj, trädgården och naturen. Jag älskar att skapa i olika material och läser gärna en bra bok. Detta hjälper mig skapa balans mellan arbete, hem och avkoppling.

Kontakta oss

För dig som är intresserad av Soul Manifestation Coaching eller någon av mina andra behandlingar inom massage, healing,
vägledning eller meditation i Karlshamn, Kristianstad och Sölvesborg med omnejd.

Peaceful Living
Marie-Louise Persson

Livshälsan för dig