Behandlingar

Inom healing och massage för dig i områdena Karlshamn, Kristianstad & Sölvesborg med omnejd

Om massage

Massage har visat sig ha många fördelar och hjälper till att dämpa bl.a. oro, lindrar smärta, ger förbättrad blodcirkulation, beröringen skapar en känsla av välbefinnande på alla plan och ger avslappning. Eteriska oljor fördjupar dessa effekter. När doften av eteriska oljor andas in, går den direkt upp till hjärnans känslomässiga kontrollcentrum. Eteriska oljor har länge uppskattats för sina upplyftande, lugnande och klargörande egenskaper på känslomässigt välbefinnande och lindrar allt från oro och spänningar till trötthet och stress. Det finns oljor som renar och stärker kroppen. De eteriska oljorna går på djupet i kroppen då de har mycket små fettlösliga molekyler. Därför använder jag mig av ekologiska terapeutiska oljor från Young living. Peaceful Living finner du i Karlshamn, men jag vänder mig även till dig som befinner dig i bland annat Kristianstad och Sölvesborg med omnejd. Här är alla välkomna!

massage Karlshamn, Kristianstad & Sölvesborg

Aromamassage

Aromamassage är en härligt avslappnande, mjuk och skön massage som ges med lätta händer och terapeutisk olja. Den är både fysiskt och mentalt lugnande samt avslappnande och är speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv. Denna massage passar alla, även dig som har kronisk värk så som t.e.x fibromyalgi då den anpassas efter dina behov.

De eteriska oljor som används i massagen är ekologiska  rena naturliga växtoljor från Young Living. Oljorna är avslappnande, balanserande och upphöjande.

Helkropp: innehåller massage av rygg, axlar, nacke, ben, fötter, armar, händer och översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen.
Tid ca 60 min 600 kr

Änglamassage

Änglamassage är en mjuk avslappnande massage som kombineras med änglahealing. Änglarna bjuds in under sessionen och tillsammans arbetar vi i rena och helande energier. Jag förmedlar de eventuella budskap som kommer upp. Massagen ges med lätta händer och terapeutisk olja. Den är lugnande för kropp och själ och passar speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv, även dig som har värk i kroppen så som t ex fibromyalgi.

De eteriska oljor som används i massagen är ekologiska rena naturliga växtoljor från Young Living. Oljorna är avslappnande, balanserande och upphöjande.

Ryggmassage innehåller mjuk aromatisk massage, änglahealing och ev. budskap.
Tid ca 30 min 350 kr

Helkropp innehåller mjuk aromatisk massage av rygg, axlar, nacke, ben, fötter, armar, händer och översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen, änglahealing och ev. budskap.
Tid ca 75 minuter 750 kr

De lux innehåller mjuk aromatisk helkroppsmassage med änglahealing och ev. budskap, ansiktsmassage och huvudmassage.
Tid ca 90 min 900 kr

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en djupt avslappnande behandling med 9 eteriska kraftfulla oljor som kan lindra värk och sjukdomsbesvär.
Effekter:
• Lindrar Rygg- och nackbesvär.
• Hjälper mot stress, oro och muskelspänningar.
• Minskar smärta och inflammation.
• Balanserar kroppen och rensar ut gifter.
• Stärker immunförsvaret.
• Ökar blodcirkulationen.
• Kan även lindra astma och allergier.

De eteriska oljorna från Young Living är  rena naturliga växtoljor som uppfyller kraven för terapeutiska oljor: växt, beredning, renhet och styrka.

Tid: 60-70 min, 1 gång 700 kr, 3 gånger 1800 kr 

Vitaflex-tekniken, en form av
reflexologi på fotens ryggradszon.

På ryggen droppas eterisk olja som sprids ut med fjäderteknik, 
sedan används olika massagegrepp.

Änglahealing

Änglahealing  kombineras med kristaller och chakrabalansering. Healingen inleds med chakraskanning med pendel för att ta reda på om det finns obalanser i något av dina chakran. Sedan görs en balansering av dina 7 huvudchakran. Undertiden samarbetar jag med änglarna som en kanal för högre energier. Jag får budskap, vägledning och goda råd från änglarna för ditt bästa. Änglahealing är en ljus, harmonisk och kraftfull healingform som hjälper till att frigöra låsningar och blockeringar, för att återställa den naturliga balansen i energisystemet. Den arbetar på alla plan fysiskt, psykiskt, emotionellt, mentalt och andligt.
Tid 60-70 min 650 kr

Änglahealing finns även på distans. Tid 60-70 min 650 kr. Därför kan jag hjälpa dig vart du än befinner dig i Sverige, och inte bara i Karlshamn eller andra närliggande områden så som Kristianstad, Sölvesborg m.m.

Kontakta oss

För dig som är intresserad av behandlingar inom massage eller healing i Karlshamn, Kristianstad & Sölvesborg med omnejd.

 

Peaceful Living
Marie-Louise Persson

Livshälsan för dig