Personalklubben

Aromamassage Helkropp

Aromamassage är en härligt avslappnande, mjuk och skön massage som ges med lätta händer och terapeutisk olja. Den är både fysiskt och mentalt lugnande samt avslappnande och speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv. Denna massage passar alla, även dig som har kronisk värk som t.ex. fibromyalgi då den anpassas efter dina behov.
De eteriska oljorna som används i massagen är avslappnande, balanserande och upphöjande.
Helkropp 60 min. Ditt pris 500kr.( ordinarie pris 600 kr).

Regndroppsmassage

En mycket avslappnande behandling med massage, aromaterapi och vitaflex, som är en form av reflexologi. Behandlingen balanserar kroppen på alla sätt. Speciellt bra för rygg och nackproblem, muskelspänningar, stress och oro.
Tid ca. 60-70 minuter ordinarie pris 700 kr. DU har 10%. = 630 kr.

Änglamassage

Änglamassage är en mjuk avslappnande massage som kombineras med änglahealing. Änglarna bjuds in under sessionen och tillsammans arbetar vi i rena och helande energier. Jag förmedlar de eventuella budskap som kommer upp. Massagen ges med lätta händer och terapeutisk olja. Den är lugnande för kropp och själ och passar speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv, även dig som har värk i kroppen så som t ex fibromyalgi.

Helkropp innehåller mjuk aromatisk massage av rygg, axlar, nacke, ben, fötter, armar, händer och översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen, änglahealing och ev. budskap.
Tid ca 75 minuter ordinarie pris 750 kr. Du har 10% = 675 kr.
De lux innehåller mjuk aromatisk helkroppsmassage med änglahealing och ev. budskap, ansiktsmassage och huvudmassage.
Tid ca 90 min ordinarie pris 900 kr. Du har 10% = 810 kr.

Meditation

Jag har olika meditations grupper och medtitationsdagar.
Du har alltid 50 kr rabatt på dessa grupper och dagar. Dessa läggs ut efter hand.